Sunday brunch bij Flinckheuvel
Op een boogscheut van Antwerpen nodigt Flinckheuvel je uit voor een brunch die rust en gastronomie samenbrengt. Verwacht verfijnde seizoensgerechten, van hartig tot zoet, waar klassiekers een eigen signatuur krijgen. Met mooie vis- en vleesgerechten en een dessertfinale om af te ronden. In de zomer lonkt de binnentuin, in herfst en winter is het binnen warm en sfeervol, tussen natuurlijke materialen en kunstzinnige details door Axel Vervoordt. Kom proeven, bijpraten en genieten in een decor dat elk seizoen tot z’n recht laat komen.
Reserveer je tafel voor woensdag 7 januari en maak er samen een heerlijke zondag van.
- Volwassenen: € 95,- p.p. inclusief aperitief & dranken (wijn, frisdranken & warme dranken)
- Kinderen 4 tot 12 jaar: € 29
- Gratis voor kinderen onder de 4 jaar
Voorbeeldmenu
-
Tafelamuse
- Irish mor (oester), venkel, limoncello
- Flatbread, hummus, zoete aardappel, ras al hanout
-
Egg Station
- Vers roerei
- Spiegelei
- Omelet
- Krokant spek
- Frisse garnituren
-
Koud buffet
-
Provencaalse tomaten, burrata, basilicum, krokante focaccia
-
Vitello tonnato, traag gegaard kalfsvlees, tonijn, rucola
-
Steak tartaar – kappertjes – sjalot – augurk
-
Huisgemarineerde zalm in rode biet, ingelegde mosterdzaadjes, rode ui, waterkers
-
Assortiment dressings, vinaigrettes en sauzen
-
-
Salades
-
Groene boontjes, kip, ei, krielaardappel, babyspinazie
-
Venkelsalade, feta, sumak, granaatappel
-
Gegrilde bloemkool, tomatentartaar, dille, kappertjes
-
Parelcouscous, olijven, gegrilde paprika
-
Gegrilde aubergine, zoeteaardappelbrunoise, veldsla
-
Sucrine, rode ui, geraspte wortel, yoghurtdressing
-
Labneh, munt, koriander, bulgur, granaatappelpitjes
-
-
Live pasta
- Gnocchi, kalfsragout, courgetti, Parmezaan
-
Live op de OFYR
-
Papillotte van kabeljauw, bieslook, venkel, wittewijnsaus
-
Gamba’s, citroengras, chili
-
Entrecote
-
Parelhoenfilet
-
Lamscarré, look, tijm
Sauzen
-
Bearnaise
-
Pepersaus
-
Champignonsaus
Bijgerechten
-
Rozemarijnaardappel
-
Artisjok, tomatensalsa, Parmezaan
-
-
Warm buffet
- Wortelsoep, curry, croutons
- Tongrolletje, saus Ostendaise, aardappelpuree, doperwtjes
- Vol-au-vent van hoevekip en kalfsgehaktballetjes, mousseline, kroketten
-
Dessertenbuffet
-
Crème brûlée
-
Chocomousse
- Dame blanche
-
Tiramisu
Assortiment taarten
Assortiment ijs met bijhorende garnituren, fruitsalade, aardbeien
Kaasplank Van Tricht, notenbrood, druiven, chutney -